Sijaintisi: Tietoa yrityksestä

Huutokosken Arvo-Kala Oy on perinteikäs kalankasvattaja

Huutokosken Arvokala Oy on yksi Suomen vanhimmista yhä toimivista kalankasvatusyrityksistä. Aloitimme kalankasvatuksen Joroisten Huutokoskella vuonna 1969. Yrityksen perusti Lars Arvonen, jonka poika nykyinen toimitusjohtajamme Kaj Arvonen on.

Ota yhteyttä!

Ympäristöystävällinen teknologia

Alkuvuosina Huutokoskella tuotettiin kirjolohta, jonka kasvatus oli alkanut Suomessa kymmenkunta vuotta aiemmin. Alussa käytimme kasvatukseen maa-altaita, mutta 2000-luvulla siirryimme moderniin ja ympäristöystävälliseen kiertovesiteknologiaan.

Laadukas kalankasvattaja

Tuotamme kirjolohta nykyisin vain poikasina muille kalankasvattajille. Ruokakalaksi tuotamme järvitaimenta, jota myymme Huutokosken-tuotemerkillä.

Tällä hetkellä yrityksellämme on Huutokosken tuotantolaitoksen lisäksi Hatsinan tuotantolaitos Hollolassa. Yhtiöryhmäämme kuuluu myös kalankasvatusteknologiaa kehittävä ja tuottava Arvotec ja sammen tuottaja Carelian Caviar.

Toimimme Huutokoskella

Huutokoski on kylä ja koski Joroisten kunnassa. Huutokosken rannalla toimi vuodesta 1858 aina 1880-luvulle saakka rautaruukki. Nyt kosken kupeessa toimivat Huutokosken Arvokalan tuotantolaitokset, jotka ottavat vetensä koskesta.  

Huutokosken kylä tunnetaan myös rautatieasemastaan, joka oli Pieksämäen, Savonlinnan ja Joensuun suuntaan kulkevien vilkas risteyspaikka. Huutokoski kuuluu Saimaan vesireittiin.

Huutokosken Arvo-Kala Oy

Ruukintie 45

79620 HUUTOKOSKI

Puh. 0400555353

www.huutokosken.com